acerca de
Información sobre Menorca
explorar
Cosas que ver y hacer
información
Datos de interés
Buscar
Español
 
Catalán Ingles Alemán Frances Italiano
  Menorca Talaiòtica - Candidata Patrimoni Mundial
Bienvenidos
Menorca Mediterránea
Web oficial de turismo de Menorca
 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 

Cala en Forcat

Cala en Forcat està a set quilòmetres de Ciutadella, situada entre Cap de Banyos i ses Dobles, així com al costat de la urbanització Los Delfines i pròxima als nuclis turístics Cales Piques i Cala en Brut.
El tram de litoral comprès entre Cap de Banyos i Port de Ciutadella, inclou també Cala en Brut, clot d’en Barceló -a l’àrea d’aquestes dues platges es pot practicar busseig- i Cala en Blanes, pren una orientació est, sud-est i suposa 1,5 milles de frontó baix i espadat. Aquest entrant de mar sinuòs es caracteritza per tenir unes dimensions reduïdes, un talús d’arena, una vegetació escassa a les seves immediacions, una exposició als vents del sud, sud-est, un aigua tranquil·la, així com una afluència alta de banyistes locals i turistes. Les condicions marines i subaquàtiques són òptimes per al fondeig d’embarcacions petites. Aquest racó costaner balisat està molt resguardat de tots els vents, servint de refugi excel·lent per a les barquetes quan s’aixeca mala mar. Quan bufi vent de fora s’ha d’amarrar a la zona occidental.


L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària i els desviaments. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta pels voltants. Si la platja disposa de servei de socorristes estau obligats a seguir les indicacions de les banderes. Bandera vermella indica perill, prohibició de banyar-se. Bandera groga indica precaució, però es permet el bany. Bandera verda, es permet el bany. Bandera taronja, indica que el socorrista s'ha absentat. Si la platja no disposa de servei de vigilància o aquest no fos operatiu, sigui prudent i gaudeixi de la platja sense córrer riscs innecessaris. Les ordenances municipals prohibeixen l'accés a les platges dels animals de companyia per raons de seguretat i higiene. La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica: Oficines de Turisme - Ciutadella Informació general sobre l'illa: Oficines de Turisme - Menorca

Acceso minusválidos
Teléfonos
Duchas
Lavabos
Alquileres
Servicio de socorro
Papelera
Aparcamiento
Bar / Restaurante
Zona de deportes náuticos
Bandera azul
Varadero


     
 
foto
 
 
EL TIEMPO EN MENORCA
VÍDEOS DE MENORCA
EL TIEMPO EN MENORCA
SIGUENOS EN