parlant de
Informació sobre Menorca
explorar
Coses a veure i fer
informació
Dades de interés
Buscar
Catalan
 
Español Ingles Alemán Frances Italiano
  Menorca Talayótica - Candidata Patrimonio Mundial
Bienvenidos
Menorca Cultural
Web oficial de turisme de Menorca
 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Sir Richard Kane va ser un militar irlandès que va governar Menorca durant els dos primers períodes de l'ocupació britànica. Entre 1712 i 1717, època de la seva arribada a l’illa, va posar en marxa una xarxa de camins que inicialment anaven de Ciutadella al castell de Sant Felip, amb la intenció de facilitar la comunicació entre els militars dels forts de Maó i Ciutadella i, fins on fos possible, les regions més aïllades i les finques rurals, els fruits de les quals difícilment podien arribar als mercats. Un d'aquests camins, que va ser una de les principals contribucions de Sir Richard Kane a les obres públiques realitzades a l’illa, porta avui el seu nom.Camí d'en Kane Sir Richard Kane va ser un militar irlandès que va governar Menorca durant els dos primers períodes de l'ocupació britànica. Entre 1712 i 1717, època de la seva arribada a l’illa, va posar en marxa una xarxa de camins que inicialment anaven de Ciutadella al castell de Sant Felip, amb la intenció de facilitar la comunicació entre els militars dels forts de Maó i Ciutadella i, fins on fos possible, les regions més aïllades i les finques rurals, els fruits de les quals difícilment podien arribar als mercats. Un d'aquests camins, que va ser una de les principals contribucions de Sir Richard Kane a les obres públiques realitzades a l’illa, porta avui el seu nom. Llegir +
 

Camí d'en Kane

Sir Richard Kane va ser un militar irlandès que va governar Menorca durant els dos primers períodes de l'ocupació britànica. Entre 1712 i 1717, època de la seva arribada a l’illa, va posar en marxa una xarxa de camins que inicialment anaven de Ciutadella al castell de Sant Felip, amb la intenció de facilitar la comunicació entre els militars dels forts de Maó i Ciutadella i, fins on fos possible, les regions més aïllades i les finques rurals, els fruits de les quals difícilment podien arribar als mercats. Un d'aquests camins, que va ser una de les principals contribucions de Sir Richard Kane a les obres públiques realitzades a l’illa, porta avui el seu nom.


Avui dia es conserva el tram que va des de Maó as Mercadal passant per Alaior. És una ruta que creua el paisatge rural interior de la meitat oriental de l’illa. És un camí ampli i en bon estat.

Més informació:

Ubicació: Camí den Kane (carretera que une Mahón y Mercadal)
Població:
Titularitat:
Gestió:
Telèfon:
Web:
Aparcament:
Horari: OBERT A VISITES

 
fotofotofotofotofoto
 
 
EL TEMPS A MENORCA
VÍDEOS DE MENORCA
EL TEMPS A MENORCA
SEGUEIX-NOS A