parlant de
Informació sobre Menorca
explorar
Coses a veure i fer
informació
Dades de interés
Buscar
Catalan
 
Español Ingles Alemán Frances Italiano
  Menorca Talayótica - Candidata Patrimonio Mundial
Bienvenidos
Equilibri natural
Web oficial de turisme de Menorca
 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
La reserva marina del nord de Menorca va ser creada el 1999 amb el doble objectiu de protegir,d'una banda, el litoral menorquí i conservar les espècies que hi habiten i, d'altra banda, com a eina de gestió de l'activitat pesquera.La reserva marina del nord La reserva marina del nord de Menorca va ser creada el 1999 amb el doble objectiu de protegir,d'una banda, el litoral menorquí i conservar les espècies que hi habiten i, d'altra banda, com a eina de gestió de l'activitat pesquera. Llegir +
 

La reserva marina del nord

La reserva marina del nord de Menorca va ser creada el 1999 amb el doble objectiu de protegir,d'una banda, el litoral menorquí i conservar les espècies que hi habiten i, d'altra banda, com a eina de gestió de l'activitat pesquera.


Comprèn les aigües distribuïdes entre es cap Gros, l'illa des Porros i la punta des Morter, i s'hi distingeixen tres àrees de diferents nivells de protecció. Una reserva integral, que va des del pla de Mar fins a cala Barril i on està prohibit qualsevol tipus de pesca o extracció de flora i fauna. Una segona zona de protecció especial que ocupa part de la Badia de Fornells i on únicament hi poden pescar els pescadors professionals. I hi ha una tercera zona, que abasta la resta de la reserva, on es pot pescar sota condicions especials. Des de la seva creació, s'ha observat un increment gradual del nombre i la grandària de les espècies que l'habiten i sovint s'hi poden observar llagostes vermelles, anfosos, sargs, congres i molts altres peixos típics de les aigües mediterrànies.

 
fotofotofotofoto
 
 
EL TEMPS A MENORCA
VÍDEOS DE MENORCA
EL TEMPS A MENORCA
SEGUEIX-NOS A