parlant de
Informació sobre Menorca
explorar
Coses a veure i fer
informació
Dades de interés
Buscar
Catalan
 
Español Ingles Alemán Frances Italiano
  Menorca Talayótica - Candidata Patrimonio Mundial
Bienvenidos
Equilibri natural
Web oficial de turisme de Menorca
 
Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Us apassionaria conèixer el món sobre rodes? Llavors, no ho dubteu, us oferim l'oportunitat de descobrir Menorca en bicicleta. Cicloturisme Us apassionaria conèixer el món damunt rodes? Idò, no us hi penseu més: us oferim l'oportunitat de descobrir Menorca en bicicleta.
El paisatge suau i ondulat de la nostra illa, tant si és litoral com interior, proporciona itineraris espectaculars per recórrer en bicicleta, una de les opcions que teniu al vostre abast els amants de la natura i l'aire pur.
Llegir +
 

Cicloturisme

Us apassionaria conèixer el món damunt rodes? Idò, no us hi penseu més: us oferim l'oportunitat de descobrir Menorca en bicicleta.
El paisatge suau i ondulat de la nostra illa, tant si és litoral com interior, proporciona itineraris espectaculars per recórrer en bicicleta, una de les opcions que teniu al vostre abast els amants de la natura i l'aire pur.


Us convidam a conèixer la nostra xarxa cicloturística, que ha esta dissenyada aprofitant antics camins que s'han habilitat i senyalitzat per a la pràctica d'aquest esport. Actualment disposau de fins a 21 traçats perfectament marcats, que travessen entorns naturals preciosos i que us descobriran racons sorprenents arreu d’aquest nostre territori.
Tant podeu sortir en bicicleta al vostre aire con fer-ho acompanyats d'un guia expert, organitzar excursions en grup i llogar el material necessari. Posam a la vostra disposició informació i consells sobre quines són les millors i més adequades rutes.


     
Empreses especialitzades

Menorca en kayak
www.menorcaenkayak.cominfo@menorcaenkayak.com669097977Alquiler de kayaks y bicicletas, excursiones guiadas. Escuela de piragüismo y tienda especializada. Vela ligera y velomares. Sende...
 
Audax Sport & Nature
artiemhotels.com/es/audax/spor...mth@artiemhotels.com971154548Alquiler y excursiones guiadas de kayak, senderismo y mountain bike. Tenis, alquiler pistas y clases.
 
Dia Complert
www.diacomplert.cominfo@diacomplert.com609670996Dia Complert Esports d'Aventura i Activitats, és un centre dedicat als esports d'aventura i activitats a Menorca des de 1995.
 
Penya Ciclista Ciutadella
www.penyaciclistaciutadella.co...info@penyaciclistaciutadella.c...630452745Associació dedicada a cicloturisme i ciclisme de competició
 
Bigfoot Menorca
www.e-bigfoot.commenorca@e-bigfoot.com971387700Venta y alquiler de articulos de ocio para la playa. Servicio de excursiones subacuáticas en la playa.
 
Taller Vicent
http://menorca.portaldetuciuda...victriay@gmail.com971375480Taller Vicent, reparació i venda de bicicletes, motos i maquinària de jardinería. Es lloguen bicicletes. Gran stock de recanvis
 
Rutes Cicloturístiques
Rutes Camí de Cavalls
Recomanacions
Menorca Natural
 
fotofotofotofoto
 
 
EL TEMPS A MENORCA
VÍDEOS DE MENORCA
EL TEMPS A MENORCA
SEGUEIX-NOS A